maandag 15 september 2014

Maandagavond 15 september: Fotogeniek

Rond 17.30 uur was er een gemeleerde groep aanwezig met veel mensen uit Belgie, zelfs een groep van 11 personen uit een fotocursusgroep uit Lommer [foto Leo Baselmans].


Na een korte introductie vertrokken wij richting de Wildtoren en al snel zagen we ons eerste edelhert bij het  natte grasveld van de Grashut, daar we met veel fotografen waren,  werden er meteen al veel foto s gemaakt. Ik moest hun aansporen dat we verder moesten om de andere herten ook te zien. Vlak bij de omheining bij het grasland lag  wederom een hert, het  geburrel klonk van alle kanten, ook hier werd weer volop gefotografeerd. Na 1 uur  wandelen  kwamen we bij de wildtoren, daar lagen nog 2 herten en de complete groep van ongeveer 19 dieren. Toen we op het punt stonden om weg te  gaan kwam rechts van de toren een ree met een kalf uit de bossen. Om 19.30 zijn we aan de  terugweg begonnen.
Na deze geslaagde en mooie avond was iedereen erg tevreden en de fotodocent gaf aan dat de fotocursisten foto’s op zullen sturen naar Het Limburgs Landschap.

Peter van de BrandFoto Leon BaselmansFoto Mia Sijbers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten