donderdag 20 september 2012

Woensdag 19 september: AD op bezoek


Vanavond om 17.30 uur stonden 20 mensen klaar om te vertrekken richting de edelherten. Later sloten zich nog 4 mensen aan die vertraging hadden gehad door een verkeersongeval. Het leek wel een speciale AD-wandeling, want bijna alle deelnemers hadden zich aangemeld naar aanleiding van een pagina groot artikel in het AD.
De wandeling ging voorspoedig en bij de Brensbrug lag een groot imposant mannetjeshert. Hij stond wel op en burlde wat, maar veel activiteit zat er niet in. Enkele mensen hoorde in de verte meer geburl. We zijn verder gelopen en uit het bosje achter de grenskerk kwam de groep mannetjesherten. Ze stoeiden wat, daagden elkaar wat uit. Voor de mensen erg leuk om te zien. Bij de grenskerk kregen we van een fietser te horen dat veel herten bij de uitkijktoren stonden.


Daar stond het grote hert met zijn dames (foto Ellen Luijks). We hebben genoten van de groep die langzaam richting de nieuw gegraven plasjes liep. Langzaam ging achter de wolken de zon onder. We zijn voldaan terug gelopen naar de auto`s.

Ellen Luijks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten